Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

TEŞEKKÜRLER.

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
8 Görüntüleme
Mesajlar: 11
Konuyu Başlatan
(@valiant)
Yeni Üye
Katılım : 4 ay önce

Konu başlığına ne yazacağımı bilemedim bugünün tarihi ile 74. güne girdik ve muhtemelen ben bunu yazarken onu kaybettiğimin 75. gününe gireceğim. Atlatamadım, belki hatırlayan olur 15 temmuz çeşme yangının da 3 kişi hayatını kaybetti kahpe 2 köpek tedbir almadı diye. biri abim ( en büyük kuzenimiz) hilmi coşkunöz diğeri babası mesut coşkunöz , eniştem olur kendisi. Toprakları bol olsun hilmi abim iyi zıpkıncıydı çocukluğundan beri ona hayranlıkla bakar onun gibi bir zıpkıncı olmak isterdim o zamanlar başka spor dalları ile meşguldüm güzel günlerdi , beşiktaş , fenerbahçe gibi kulüplerde oynadım çok zayıf çelimsiz bir çocuktum 12 13 yaşlarımda çok hırslıydım beni ben yapan futbolda bir yer edinmemi sağlayan adamların başını çeker hilmi abi hiç unutmam dağın tepesinde ( yanan yer ) oraya bedir derdik eniştemin babasının babasına zamanında MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hediye etmiş derler. bedir denize 5km uzaklıkta dağlık bir yer beni her sabah 5 de kaldırıp denize koşturtur denizin dibinden kaya çıkarttırıp o sıcakta o taş kurumadan bana getireceksin derdi yazın ilk 2 ayı asla beceremezdim ama 3. ayın sonunda başarmıştım. imkansız gibi gelen şeyleri yapmayı öğretti. sezon başlangıcında takım arkadaşlarımdan ne kadar önde başladığımı büyük bir fark ile hissettirmişti kondisyonum hat sahfadaydı. her zaman benim için en iyisini isterdi. buraya yazma sebebim patlamama ramak kalması ve zıpkıncıların ne kadar birbirine sahip çıktığının farkındalığı. herşey için teşekkür ederim abi , senin kadar iyi bir zıpkıncı olamadım ama ne yaptığını bilen kendinden emin bir adam yetiştirdin babam ile beraber. yattığın yer incitmesin annene kavuştun umarım halam oltasını sallarken sende yandan avlanmaya başlamış ve o güzel anın tadını çıkartıyorsunuzdur. eniştem takılan oltaları zaten halleder.. eşin ve biricik 2 yaşında ki kızın bana emanet gözün arkada kalmasın. Abilerim , kardeşlerim hayatın tadını çıkartmaya çalışın sevdikleriniz ile keyifli vakitler geçirin güzel anılar biriktirin. bu hayat kısa , acımasız. burada herşey yarım kalır. Emekler , Planlar , mal varlıkları , hayaller. bizden geriye bir tek anılar ve hatıralar kalır. kusura bakmayın kimseyi kırmak veya rahatsız etmek gibi bir niyetim yok buranın ne kadar samimi bir forum olduğunu bildiğimden paylaşıp bir nebze de olsa acımı hafifletmek istedim. 15 temmuz da sağlam bir zıpkıncı kaybettik , sizden yegane ve tek ricamdır duanızı eksik etmeyin. bana da bu saatten sonra onları hissetmek için dalmaya devam etmek düşer. 2. ailemin hepsini bu şekilde toprağa vermiş oldum. valiant çıktı , kendinize çok ama çok iyi bakın. Herşey gönlünüzce olsun sağlıkla dalın.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account