Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar bunkamerayı ikinci el olarak aldım ,1 yıldır kullanmaktayım. Son 2-3 dalıştır . Hafızayı tam olarak sıfırlayıp ,tam şarj dalışa gidiyorum . Ve 2şer dakikalık 4-5 çekimden sonra donup kalıyor . ( yeşil ışığı yanık kalıyor ) ancak sudan çıkıp bataryayı çıkarıp takarsam normale dönüyor . Bikaç çekimden sonra tekrar donuyor . Acaba batarya pili ömrümü bitti yada kamera ömrümü anlayamadım. Kullanan bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba ;
Kamera ile alakalı değildir. @can in da dediği gibi Hafıza kartından gözüküyor. bataryadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir hafıza karti ile deneyin.
Teşekkür ederim arkadaşlar . Sunduğunuz çözümleri deneyeceğim . Umarım işe yarar .🙏🏼
Evet arkadaşlar , sorun hafıza kartındanmış.Yeni Samsung evo plus 32gb ile sorun çözüldü.Mükemmel çalışıyor . Yardımlarınız için teşekkürler.