MERHABA SEVGİLİ SİT...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

MERHABA SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ 🙂

3 Mesajlar
3 Üyeler
2 Beğeniler
168 Görüntüleme
moguzcan
Mesajlar: 373
Konuyu Başlatan
(@moguzcan)
Üye
Katılım : 5 sene önce

ARKADAŞLAR NASILSINIZ ?

Site neden cansız diye sormayacağım , malum artık herkesin kendi sosyal medyası veya kendi çevresi olunca form sitelerinin papucu dama atıldı. Ama ne olursa olsun burda ki bilgilere ve birbirimize herzman ihtiyacımız olacak. burada site yöneticilerinin çok büyük emekleri var. Arkadaşlar buradan beni tanıyanlar tanıyor pandemi dönemlerinde bol bol paylaşımlar yapıp bilgi alışverişi yaptık. Sizden yepyeni açmış olduğum YouTube kanalı 'Manavgat Günlükleri' ne abone olup bana destek vermenizi rica edeceğim. Bu sayfa inşallah zamanla büyüyecek ve bir çok temasıyla ve özümüze uygun şekilde Torosların doğası , denizi , ırmağı , dalış ve doğada yemek tarzında paylaşımlarım olacak. Site aşağıdadır . Destekleriniz için şimdiden teşekkürler .

https://www.youtube.com/channel/UCPgkdOXRwH_LJ27aLu73Low

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Alper
(@alper-aykan)
Katılım : 3 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 209

@moguzcan Hayırlı olsun,bende abone oldum

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2733
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

@moguzcan Hayırlı olsun kanala Abone oldum.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account