Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

ANTALYA KALKAN BUDDY ARAYIŞI

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
32 Görüntüleme
Mesajlar: 4
 mea
Konuyu Başlatan
(@mea)
Yeni Üye
Katılım : 3 ay önce

Arkadaşlar merhaba, Antalya/Kaş/Kalkanda yaşıyorum ve zıpkın avcılığına başladım. Bu bölgede yaşayıp beraber dalabileceğim arkadaşlar var mıdır acaba? Ayrıca bu bölgede güzel meralar bilenler paylaşabilirse çok sevinirim, saygılar.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1391
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Merhaba, Kalkan civarları bana soracak olursanız pek verimli meraları yok gibi.  (Badi içim birşey diyemeyeceğim)  Temmuzda oralarda bir kaç dalış yapma fırsatı buldum kaputas plajı ilerisinde saribelen adasına falan daldım. Normalde akya kuzu vb. Alıyorlar mis ama bana denk gelmedi bolca alsan balığı mevcut

Yanıt
Mesajlar: 4
 mea
Konuyu Başlatan
(@mea)
Yeni Üye
Katılım : 3 ay önce

Merhaba Abi, valla ben de birkaç yer denedim ancak gerçekten hiç büyük balık göremedim. Sarıbelen adası konusu açılmışken sorayım, geçen gün sabah oraya dalmak için gittim, tam arabadan eşyaları aldım suya doğru ilerlerken oradaki restoranın işletmecisi burada dalış yasak dedi, sen mi yasakladın dedim o da hayır sahil güvenlik izliyor uydudan burası dalışa yasak bölge vs gibi şeyler söyledi. Ben de biraz acemi olduğum için çok üstelemedim ve döndüm. Böyle bir durum var mı acaba gerçekten? Eğer varsa hangi bölgelerin dalışa yasak olduğunu nasıl öğrenebilirim acaba? Çok teşekkür ediyorum.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account