Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kötü gün

4 Mesajlar
4 Üyeler
3 Beğeniler
748 Görüntüleme
 Iso
(@iso)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Öncelikle herkese merhaba ben Mersin Erdemli bölgesinde dalış yapıyorum bu sezon 75 zıpkından 100 lük yeni diverman bolt geçtim zıpkın cift 14 lastik var üstünde bayram tatilinde erdemlideydim deniz maalesef çok dalma imkanı vermedi ama günlerden cumartesi oldu sabah hafif çalkantılı 6.30 da suya girdim kayaların üstünde palet vurmadan elimin aracılığıyla baya bir gittim önce bir levrek gördüm ama atış imkanı vermedi degil zıpkına tam alışamadıgım için yeni oldugu için atış yapamadım hemde kayaya gelir sis yamulurmu diye bir düşünce vardı içimde çünkü zıpkın aşırı güçlü geldi bana 6 m yakın atış mesafesi var atış yapmadım hafif kumluk meraya gelince güzel kefal sürüsüyle karşılaştım ortalama 7 atış yaptım hepsi ıska eski zıpkınımla girseydim suya levrekte dahil 8 balığı alırdım ama ondada mesafe yoktu divermana alışmam lazımdı ıskanın sebebi sizce nedir zıpkının tepkisi biraz fazla geliyor bana .bir de yeni zıpkın alacak arkadaşlara bold öneririm ilk fırsatta avlarla foto atacam zıpkının mekanizması rulman sistemi çok güzel olmuş yerli firmamız çalışıyor.😃🙏

 
Gönderildi : 09/05/2022 09:59
Xentospy
(@xentospy)
Mesajlar: 95
Yeni Üye
 

@iso Aynı şeyi bende yaşadım daha önce. 75 apneadan, 105 divermane geçtim. Garanti atış diyeceğim hiçbir balığı vuramadım bir süre. Manevrası zor, açık kafa olması yeni bir alışkanlık edinmek gerektirdi. Eğer şiş lastik kombinasyonunda hata yoksa sorun sadece alışmanız.

 
Gönderildi : 10/05/2022 09:02
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 340
Üye
 

alışma sürenizi aşınca muhtemelen daha iyi avlar yapacaksınız, sağlıklı avlar dilerim.

 
Gönderildi : 10/05/2022 09:57
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2733
Yönetici
 

Tüfek hafif üzerindeki lastikler kuvvetliyse atış sırasında bileğinizi sağlam tutmaya gayret edin. Alışma süreci biraz sıkıntı yaratsa da kısa sürede atlatırsınız.

75 cm boyundaki tüfekten 100 cm e geçiş yapmanız güzel olmuş. Keyifli ve bol avlı dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 10/05/2022 14:58
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account