Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
avını sevdiğim baliklardan birisidir. her ne kadar marmarda pek karşilasma firsati bulamasakta. ege de ve sarozda karşilasma ve avini yapma imkani buluyoruz... yaklaşik 10 metre civarinda avlanmiştir... fazla nazlanmadan geldi atişimi yapip dizgimize taktik.... daha iyileri sizlerin olsun..
Çoğu zıpkıncının hayali olan bu balığı sanki baltabaş vurmuş gibi anlatmışsın üstat 🙂 Nefesine sağlık çok güzel bir parça. Mera bakımından benim avlandığım bölgede çok nadir çıkıyor. Sinaritle karşılaşma fırsatım hiç olmadı. Çok yakışıklı balık beyaa...Keşke benim olsaa 😀
Bildiğin baltabaş avı gibi biraz daha sakin haraketsiz kalmak ve iyi kamufle olmak gerekiyor. Diğer balıklar dan biraz daha nazli sadece. Daha iyileri sizlerin olsun...
avını sevdiğim baliklardan birisidir. her ne kadar marmarda pek karşilasma firsati bulamasakta. ege de ve sarozda karşilasma ve avini yapma imkani buluyoruz... yaklaşik 10 metre civarinda avlanmiştir... fazla nazlanmadan geldi atişimi yapip dizgimize taktik.... daha iyileri sizlerin olsun..
maşallah nefesine sağlık ustam