Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Sargos Avı

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
63 Görüntüleme
kaankrty_
(@kaankrty_)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese selamlar hobidaş abilerim, dostlarım. Bugün sizinle çoğu kişi için standart olabilecek ama benim için avladığım her balık gibi önemli olan bir avımı paylaşmak istedim. Forumu olabildiğince aktif kullanmak, hem de sizlerle de paylaşmak için güzel bir fırsat oldu bu bana.

Satıhta agaşon sonrası dinlenirken biraz kıyıya doğru yüzmek istedim ve ufak bir kayalığın arkasında, içime doğan hisle burada bir şeylerin olabileceği doğdu içime. Ardından bu güzellikle nerdeyse burun buruna geldik ve avlamak nasip oldu.

herkese sağlıklı dalışlar,sevgiler.

balık2

 
Gönderildi : 07/10/2024 22:32
zencuk and Alper reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1411
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Nefesinize sağlık. Sargozlar  genelde taş diplerinde  denk gelir ozellille bu mevsimlerde tek olarak yada 2-3 parça halinde olurlar. Bu balığı vurduğun taşın oralarda yine denk gelir. Sağlıcakla dalın...

 
Gönderildi : 08/10/2024 07:30
kaankrty_ reacted
Alper
(@alper-aykan)
Mesajlar: 233
Üye Palazı
 

@kaankrty_ Nefesine sağlık.Daha nice güzel avlara.Dalın sağlıcakla

 
Gönderildi : 08/10/2024 12:14
kaankrty_ reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account