Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar,
Levrek levrek diyip Murat Abi ile aşağıdakilere razı geldiğimiz bir av oldu. Dalış boyu 2 levrekle karşılaştım. İlki derinde uzak geçiş yaptı. İkincisi sığıda 2.5-3kg gelirdi menzile girmesine rağmen atış yapayınca torlistan edip gitti, eee beni bekleyecek hali yok hayvanın. Eşkinalar bu sene geç geldi. Merasını bilen taşlarını kontrol etsin derim 🤣 Dalın sağlıcakla 🍻
En sevdiğim balıklardan biri mezgit, kiklayı doğru şekilde yaparsanız arasında çok fark olmuyor. Tabiki mezgit yine döver fakat kiklada kapışır. Mutlaka deneyin derim. Tek sorun ayıklamasındaki zahmet.
Bu başlıkda adım adım yazmıştım tarifi bir göz atıp 2 iri boy kikla ile deneyin. Lapin ile karıştırmayın sakın.
https://www.spearfishingturkey.com/forum/balik-tarifleri/kikla-tava/#post-14403
Yukarıdaki tarif harici nasıl yaparsanız yapın lezzet alamazsınız.
Derisi çok kalın, deriyi almadan pişen et hamur ve lezzetsiz olur. Yukarıdaki linkdeki tarifi uygulayın sonra merada kikla bırakmazsınız. Mümkün oldukca büyük olsun. Lapin ne kadar iride olsa vurmayın eti yeşil oluyor ve yosun kokusu gitmiyor. Kikla candır 👍