Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar,
Bir kaç gün izini değerlendirme amacıyla iş çıkışı (06.30) yazlığa yola çıkacaktım. Bir gün öncesinden Murat Abiyi yoklayayım dedim. Tekirdağda belki dalarız diye fakat vakti olmadığı için bu sabah için sözleştik. Yol üstü meraya uğrayarak beraber bir dalış gerçekleştirdik. Bir kaç parça mangallık çıkmış bütün uykusuzluğumu ve yorgunluğumu unutturmuştu.
Sonrasında Kumbağa uğradım @ganos , Erkan Abi ve Ahmet abi ile bir araya gelerek önümüzdeki günler için plan yaptık.
Mert sağolsun salmadı az daha akşam suyunu kaçırtıracaktı 🤣 🤣 su oldukca bulanıkdı. Dalışı başında canlı görememiştim fakat suyu öyle özlemiştimki agaşona devam dedim. Şişin ucuna kadar benzer boy bir levreği getirtmiş tetik düşürmem gereken net anda beklemeyi tercih ederek hızla uzamasını izlemiştim.
Uzun bir erişteliğin üzerine yattığımda, eriştelerde gizlenen oldukca iri bir birey epey gürültü yaparak uzaklaştı fajat konsantremi dağıtmadan agaşona başladım ve bu yakışıklıyı kucakladım. Ardından 2 parça daha ziyaretime gelsede uzaktan geçtiler. Bu güzellerle sabah suyu ve akşam suyu ile günü noktaladık. Daha güzelleri hepimizin olsun. Bir başka başlıkda buluşuncaya kadar dalın sağlıcakla... 🍺
Maşallah Selçuk afiyet bal şeker olsun çok güzel.av olmuş.
Maşallah Selçuk afiyet bal şeker olsun çok güzel.av olmuş.
Selçuk kim yahu 🤣 🤣 Teşekkürler 🍻