Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Havaların sıcak gitmesi ve haftasonu programları nedeniyle 1-2 hafta ara verdiğim dalışlara bu hafta tekrar başladım. Denizin durgunluğu ve kıyıdan görüntüsü umut vericiydi. Kıyıdan geze geze açılmaya başladım. 4-6 merte civarlarında su aşırı bulanıklaştı. Ara ara dalışlar yaparak açılmaya devam ettim. 10 metre üzerlerinde dipte görüş almaya başladım. Önce bir şeytan agaşona cevap verdi. Sonrasında ise resimdeki sarıkuyruk görüş alanıma girdi. Etkili bir atışla ipe geçti, fazla direnç göstermedi. Açılırken sallana sallana gelip fazlaca zaman harcadığımdan, dönüş yolu gözümde büyüdü ve dalışı sonlandırıp kıyıya yol aldım. Balık 2,0 kg gelmiştir. Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle.
@devrencik av günü anlatımını keyifle okudum sarı kuyruk şahane efesine sağlık 👏👍
Tebrikler, nefesinize sağlık
tebrikler