Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Tebrikler, sudan çıkar çıkmaz mı kokuyorlar yoksa eve getirdiğinizde mi fark ediyorsunuz?
@zencuk sudan çıkar çıkamazda kokuyor,eve götürdüğümdede; bundan önce avımdada 1 kikla bir kefal aldım bunları fırında kızarttık vallahi yiyemedik.
Normalde her iki balığın deriside mukus salgılar. Birde karınları sürekli doludur. Şiş girince ordaki enzimler dağılır. Bir miktar koku normaldir. Özellikle meradan eve gelene kadar olan süre uzunsa fakat bu koku bu kadar rahatsız edecek boyutta olmamalı. Avlandiğınız bölgedeki su kirliliğiyle alakalı olabilir. Kikla ve sarı kulak kefal bence fırın için uygun balıklar değiller. Yağsız olduklarından kızartmak şart. Kikla tarifi forumda mevcut belki pişirme yönteminizide değiştirerek deneyebilirsiniz.
@zencuk peki teşekkürler tavsiyeniz için dediğiniz gibi sanırım mukus olayından ve pişirme yöntemimizden
çok çok teşekkürler sizlerede
Tebriler güzel av olmuş. Kikla eti lezzetlidir
Afiyet olsun...