Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
İskenderun bölgesinde balık avı için en kötü dönem olsa gerek. Su sıcaklığı 28 derece, su oldukça bulanık görüş kötü. Antrenman amaçlı daldım açıkçası. Bu sıcakta yüzmek bile insanı yoruyor. Güneş çıkana kadar hızlı birkaç seri dalış yapıp çıktım. Galiba bu suçlara en iyisi serim bir yerde oturmak.
Nefesine sağlık kardeşim normalde çok güzel bir ay fakat balığın yerini bilmek gerekiyor
@devrencik nefesine sağlık nedense hep ben yokken şansın açılıyor badim bence sorun bende 🤣🤣🤣
@sarimehmet doğrudur abi, kendimi biraz daha geliştirebilirsem sonrasında sizlerden de öğreneceğim çok şey var.
@onr6nkoc Su sıcaklığı 28-29 derece sabah erkenden bile bunaltıcı oluyor. Fazla dalamıyorum. 1-2 parça çıkardık mı tamam. 😊 İlerleyen dönemlerde @sarimehmet abiden balık lokasyonları konusunda teknik destek alacağım inşallah.