Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Tüm dostlara selam olsun çok verimli av olmasada suda görüş herzamanki gibi bulanık başladık ava fakat tadı yok derken ilk vurduğum balıkları dizgime alamadım yırttılar 5 veya 6 balık gitti resimde görülen levrek gibi bir tane daha vurdum fakat şişle beraber taşa girdi aceleci davrandım şişi alamazsam diye balık yırttı derken fotofaki levreğe denk geldim ağzında çelik misina var fakat buna rağmen buraların ağası benim dercesine kuyruk vuruyordu diğer balık gibi aceleye getirmedim ve sakin bir atışla almayı başardım çok şükür bir kaçtane küçük balık arada kaynadı sağlık olsun maskeye okadar alışmışız ki farkında bile değilim kusura bakmayın malesef bir parçamız oldu artık
@abit-ayan Nefesine sağlık, güzel balık.Böyle iri çipuraları görmek bizi de bilendiriyor,tebrikler.
@akdenizli teşekkür ederim daha iyileri sizlere nasip olsun
@ridvan inşallah pasını atarsın biran önce abi bugün biz @devrencik ve @can ile birlikte keyifli bir dalış yaptık darısı size
Nefesine sağlık kardeşim yalnız niye maske takmışsın anlamadım balıklara bulaşmasın diyemi 🤣🤣
@sarimehmet teşekkür ederim abi çıkarmayı unutmuşum artık okadar sıradan geliyor ki bir parçamız gibi oldu bu arada bunlar denizde maske takmamışlardı ceza kestim 😂😂