Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Rob Allen 90cm Kombinasyon

4 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
61 Görüntüleme
Mesajlar: 7
Konuyu Başlatan
(@av-ayberkdogan)
Yeni Üye
Katılım : 2 hafta önce

Merhabalar öncelikle,

Rob Allen 900 Tuna Railgun açık kafa tüfeğimi henüz yeni teslim aldım ürün sıfır olmasına rağmen durduğu yerde lastikleri çürümüş durumda bu sebepten ötürü de lastikleri yenilemek istiyorum.

Ürünün web sitesinden elde ettiğim bilgilere göre ürünün 90cm'lik modelin yani bendeki modelin açık kafalarında kullanılan lastikler 16mm olmakla birlikte 55m'lik eşit boylardaymış. Üzerinde bulunan orjinal şişi ise 7.5mm kalınlığında ve 130cm uzunluğunda.

Herhangi bir markanın 16mm'lik 55cm boyutunda kesilmiş lastikleri aynı şekilde uyum sağlayacak mıdır? Veya daha iyi önereceğiniz bir kombinasyon var mıdır üstadlarımızın bilgilerinizden faydalanmak isterim. Saygılarımla.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1390
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Merhaba üzerindeki sis sizin yapacağınız avlar icin bende kalın 6.75. Sis sizin işinizi görecektir.  Zıpkını aldığınız firma ile irtibata geçin.  Lastik değişimi sağlasınlar sıfır zıpkın alıp kullanamadiktan sonra bir anlamı yok ucuz  malzeme değiller

Yanıt
1 Yanıt
(@av-ayberkdogan)
Katılım : 2 hafta önce

Yeni Üye
Mesajlar: 7

@onr6nkoc Firma değil daha önceden satın almış ama kullanmamış bir arkadaştan aldım üzerindekiler bir süre idare eder daha sonrası için fikir almak istedim sadece.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1390
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Egerki uzun süre 1-2 yıl kadar boşta durdu ise ve boğma lastikse daha ilk dalisinizda kopma ithimali var bilginiz olsun..

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account