Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Elimdeki 2 Marlin'den birisini fazla olduğu için satıyorum. Ürün sıfırdır ve suya girmemiş üründür. Normal Marlin in komninasyonundan güçlendirilmiştir. Özel üretim Yunan malı olup bu boy özel siparişle 2/3 ayda teslim edilmektedir.
Zıpkının üzerinde isim yazmakta olup asetonla silinebilir yada beraber göndereceğim GoPro veya diğer stickerlardan istediğinizi yapıştırıp kapatabilirsiniz. Ürünün toplam liste fiyatı 10.000 TL dır. KAÇMAZ FIRSAT ALTIN DEĞERİNDE TÜRÜNÜN EN İYİSİ...
Fiyat : 4.600 TL
El Greco Marlin 80 HYBRİD
Malzeme : Teak ve Carbon
Renk : Beyaz
Makara Meandros No:2
İp SeacSub : 1,00 mm 50m SK75 PU Dyneema 150 kg
Lastik : 2 adet Sigal 16mm Reactive
Şiş : 1,20m 6,5mm XT Diving Kamax
Liste Fiyatı : 9.300 TL
Meandros makara 540 TL
Seacsub SK75 PU Dyneema 380 TL
KUTSAL CUMA İNDİRİM ...
FU FIRSAT BİRDAHA GELMEZ, SAPANLA SU TABANCASIYLA AVLANMAKTAN BIKANLARA, satıldıktan sonra yok Hocam sende bir ara bir El Greco vardı demeyin, BUDAK fiyatına nerdeyse ... Boyuna bakmayın, gücüne bakın, Grida, Akya, Sinarit avlıyor Stephen Cube bu kombinasyonla, kıvrak, atak manevrası kolay dengeli, güçlü...
EL GRECO MARLIN HYBRID SADECE 4100 TURKISH LIRA (Kargo alıcıya ait, paketleme kargolama bana aittir :)) Kredi Kartına Mail Order imkanı vardır.
Fazla söze gerek yok, bu BABANIZIN 80'lik tüfeği değil bir MARLIN 80 bu, aynası iştir zıpkının demiş atalarımız, vurdukları vuracaklarınızın teminatıdır. Ne reklam yaptım be yaa 🤣 🤣 🤣
DÜNYA SPEARO'larından ElGreco Marlin 80 avları :
Pazar indirimi... 3.999,99 TL
FULL KOMBİNASYON NAKİT FİYATIDIR. KARGO ALICIYA AİTTİR.
BU GÜZELLİK PAKETİNDE YENİ SAHİBİNİ BEKLİYOR.
SADECE 3.899 TL
Bu ilan fazla mesajla ve indirimle dolduğu için ilanı kapatıp yeni ilan açıyorum