Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Elimdeki 2 Marlin'den birisini fazla olduğu için satıyorum. Ürün sıfırdır ve suya girmemiş üründür. Normal Marlin in komninasyonundan güçlendirilmiştir. Özel üretim Yunan malı olup bu boy özel siparişle 2/3 ayda teslim edilmektedir.
Zıpkının üzerinde isim yazmakta olup asetonla silinebilir yada beraber göndereceğim GoPro veya diğer stickerlardan istediğinizi yapıştırıp kapatabilirsiniz. Ürünün toplam liste fiyatı 10.000 TL dır. KAÇMAZ FIRSAT ALTIN DEĞERİNDE TÜRÜNÜN EN İYİSİ...
Fiyat : 4.600 TL
El Greco Marlin 80 HYBRİD
Malzeme : Teak ve Carbon
Renk : Beyaz
Makara Meandros No:2
İp SeacSub : 1,00 mm 50m SK75 PU Dyneema 150 kg
Lastik : 2 adet Sigal 16mm Reactive
Şiş : 1,20m 6,5mm XT Diving Kamax
Liste Fiyatı : 9.300 TL
Meandros makara 540 TL
Seacsub SK75 PU Dyneema 380 TL
Hayirli satışlar. Abi pazar ola 😄😄
Bu arada fotoğraflar stok fotolarımda olup daha önce tanıtımda kullandığım ürün fotoları ile aynıdır. Ürün Kesinlikle sıfır ve suya girmemiş üründür.
Ürün 2021 modeldir 2011 değil 🙂
HAFTA SONU FIRSATI : 4300 TL
PAZAR İNDİRİMİ, SON KALAN FIRSAT ÜRÜNÜ. 4200 TL...
Güzel ürün güzel fiyatlar yine damping var.
@dreamdiver abi beni yoruyosun ne var ne yok peşin söyle de ona göre vaziyet alaym.
Açilin toptanci geldi rekabet olsun kim ne veriyorsa 10 tl fazlasi benden :))
@dreamdiver yerli ahşaplarımızda çok başarılı,benimde aklıma yatan var takipliyorum.
@zencuk abi kızılcık ne teak filan olsun lütfen rica edicem 🙂