Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar , bu ürünü satma gibi bir niyetim yoktu fakat ihtiyaç fazlası olarak kaldığı için çok uygun fiyata forum üyelerinden birinin işine yaraması amacıyla vereceğim.Ürün pantolonun sol diz kısmı hariç yırtığı yoktur .Orayıda ek parçayla onardım .Bazı eklem yerlerinden çok küçük açılma oldu ve kendim onarmıştım. Dilerseniz Extradan 20-30 TL harcanarak tekrar elden geçirilip yeni hale getirebilirsiniz. Fiyat 200 TL.
Hayırlı satışlar. Kaç mm olduğunuda yazarsanız iyi olur.
Ürün 5 mm
150 TL ile güncel
Arkadaşlar ürünü satıştan çekip eğer forumdan isteyen bir arkadaş olursa özelden yazsın . Hediye edeceğim. Belki pantolon belki üst işine yarayan olur.
@moguzcan iyi gunler ben de sizden daha once 1.8 mm lik dalıs elbisesi almıstım biliyorusnuz ınce oldugu ıcın yaz donemı harıc cok kullanılmıyor dıger mevsımler ıcın elbıseye ıhtıyacım var bayram hedıyesi olarak bu elbiseyi alırsam cok mutlu olurum
İlginize teşekkürler ürün forum üyesi ihtiyacı olan birisi için rezerve edilmiştir .
İlan kilitlenebilir.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. İlanı kapatıyorum 👍