Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Abilerim merhaba , geçen gün açtığım konuya foto ekyelemediğim için yeni konu açmış bulunuyorum . Pathos marka üç kere denize girmiş 0 ayarında makaralı 100 lük zıpkın’ımı ihtiyacı olan varsa satıyorum . Makara ile birlikte satacağım zıpkınım 2.000 TL dir. Herkese hayırlı akşamlar 😇
isteyen olursa whatsap üzerinden video da atabilirim lakin ayrıntılı çekmeye çalıştım , zıpkın kusursuzdur .daha önce Ömer kalamar gövde 90 lik vardı . Bu zıpkıni hevesle almıştım çok kullanmak nasip olmadı . Artık dalmayacağım için satılıktır .
eğer zıpkınınız pathos open special olsaydı fiyat 2200tl ye çıkıyor ama gördüğüm kadarıyla pathos pro satıyorsunuz.
Selahi bey sizin zıpkınınız açık kafa fakat araştırmalarım sonucunda pathos pro açık kafa bulamadım. Pathos special var açık kafa ama sizin zıpkınınız pathos special değil onu da şuraya bırakıyorum.
https://www.mertsubonline.com/PATHOS-OPEN-PRO-SPECIAL,PR-9513.html
zıpkının üzerindeki yazıdan farkı görebilirsiniz. Saygılarımla.