Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
ilk sahibiyim bu camo ve line modelini kendim seçtim,1 yıllık zıpkın 6 dalış gördü 2.dalıştan sonra orijinal maena makara ve lastiğini değiştirdim. üzerinde pathos reel 50 dik Makara acrofil ip mevcut 300 lira civarıydı ve cressi khaki pure 14mm lastik mevcut,lastik 4 dalis gördü taze diri lastik.şiş sıfır deep divers 6,5mm 150cm.Gövdenin etrafı şiş kanalı hariç şeffaf folyo ile kaplı aldığım gün kaplama yaptım çizilmesin diye fotoğraflarda görüntüsü mevcut. Takas yok,5500 fiyatı.
Arkadaşlar bu tüfeği gören balıklar o anda çatlayıp ölüyorlar, tetik düşürmeye gerek yok. Yoksa bu Oral o balıkları vuramaz mümkün değil 🤣 Hayırlı satışlar 😋
merhaba güncel fiyatı nedir