Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Merhabalar,
Apnea Rebel 110'luk açık kafa bir zıpkın aldım. Daima 90'lık zıpkınlarla avlanıyordum, Akdeniz suları için 90'lık zıpkınlarla çok şükür ki, keyifli ve bereketli avlar yaptık. Derin dalışlar için 110'luk zıpkın aldım ancak beklediğim verimi alamadım, 13 yıldır 90'lık zıpkınlara alıştığım için, 110'luk zıpkına uyum sağlayamadım. Sadece iki kere suya girdi bu zıpkın. Makarası da üzerindedir. Deniz Pusulası'ndan almıştım. Bugün orada MAKARASIZ sıfırların fiyatı 633 TL'dir. MAKARALI fiyatları 730 TL gibi bir rakama tekabül ediyor.
Zıpkının lastiğini çıkardım, iki defa suya girdiğim için de kullanılmış bir lastik olduğunu düşünerek (kendim kullanılmış lastik almam bu yüzden satmıyorum da etik olmak adına) çıkarttım ve diğer zıpkınlarımda kullanacağım.
110'luk rebel, makarası da üzerinde, alan kişinin kendisine uygun bir lastik eklemesiyle kullanıma hazırdır. Sadece iki kere suya girdi. Sıfırından farkı yoktur. 550 TL'ye vereceğim.
İsmim Ali Can AKDAĞ
Numaram: **********
Ürün ile ilgilenenler arayabilir.
Hayırlı ve sağlıklı dalışlarınız olsun...