Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Merhabalar ben 15 yaşında bir zıpkın sevdalısıyım yeni bir zıpkın almaya karar verdim ve free sub golden horn 100 cazip geldi kullanan arkadaşlarımdan bilgi almak isterim
Zıpkını kullanmadım ancak internetten baktım. Naçizane benim görüşüm o fiyat bandında metal palamut ve kapalı kafa olması bana pek cazip gelmedi.
Tüfek 500 tl civarında + makara ve makara ipi 150 tl toplamda 650 lira gibi bir fiyata mal oluyor. Bu tüfekle ilgili olumsuz yoruma rastlamadım. Bence satın alıp rahatlıkla kullanılabilir.
Öğrenci olman dolayısıyla sana yeni nesil diverman zıpkını tavsiye edebilirim. full kombinasyon tek lastikli olarak 430 tl fiyatı ile güzel bir seçim olacaktır. Ben bu tüfeği kullanmadım ancak uzun zamandır kullanan arkadaşlarım var ve tüfekten memnunlar. Fiyat-performans olarak değerlendirilebilir. Aşağıdaki linkten tüfeği inceleyebilirsin