Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Elbise Tavsiye

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
124 Görüntüleme
Mesajlar: 5
Konuyu Başlatan
(@ogreciogretmen)
Yeni Üye
Katılım : 2 ay önce

    Merhabalar Fethiyede yaşıyorum ve kara kıyı av yapmak istiyorum 3 sefer kıyafetsiz olarak denedim max 5-6 metrelere inip  2şer balık ve vücudumda bir sürü çizikle geri döndüm 🙂 ama keyifliydi.  Genellikle yaz ve bazen bahar aylarında kullanacağım için 3mm elbise almayı düşünüyordum ama kıyıda av yapacağın için 3mm çabuk yıpranır 5mm al zaten suda olacağın için sıcaklık sorun olmaz dediler videolarda da tam tersi diyor sizlerin tavsiyesini almak isterim.

    Elbise marka modellerle ile ilgili neredeyse hiç bilgim yok videolarda da zaten marka model değil tür ve kalınlık bazında anlatımlar mevcut. Sizlerin tecrübelerinize dayanarak bana tavsiyelerde bulunacağınız marka model var mıdır. Tercihim tabiki her Türk gibi kaliteli olsun ama ucuz olsun 🙂 Fiyat performans yani.

    Hazır forma yazmışken şunu da sorayım şamandıra olarak  Divermen mini dalış şamandırası almayı düşünüyorum hem çok yer kaplamasın hem uygun olsun  hem işimi görsün. Bu konuda aklıma takılan tek şey ne kadar minik bazen dinlenme istasyonu olarak kullanacak olursam bir işe yaramayacak kadar mı minik. Gönül ister Bot tipi alıp eşyalarımı oraya koyayım ama maliyet çok fazla.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Alper
Mesajlar: 209
(@alper-aykan)
Üye Palazı
Katılım : 3 sene önce

Merhabalar,aramıza hoş geldiniz.Yaz ve bahar aylarında dalış yapacağınızı söylemişsiniz ve fethiye bölgesindesiniz.Kesinlikle 3 mm elbise almalısınız.5 mm elbise dalışınızı etkileyecektir.Bütceniz kısıtlı olmasa imroz’un elbiselerini almanızı tavsiye edeceğim ama fiyat performans ürünü olması açısından freesub yamamato 3 mm elbiselerini tercih edebilirsiniz.Pescadorda olabilir ama bir tık daha pahalı.Şamandıraya gelince,imrozsup web sitesinde xifias master marka şamandıra bütcenizi zorlamazsa,hem su,çikolata,yedek zıpkın vb şeyleri koymanız hemde dinlenmeniz için ideal büyüklükte bir şamadıradır almanızı tavsiye ederim.Dalın sağlıcakla.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1379
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Merhaba  yaz ayları dalışı için size tavsiyem kesinlikle 5mm elbise almayın.  Ben 3mm ile Kalkanda daldım su fazlasiyla sıcak @alper-aykan arkadaşımızın dediği gibi dalisinizi etkileyecek . Daha fazla ağırlık kullanacaksınız daha fazla efor sarfedeceksiniz. Hem hava sıcak hem elbise kalın olduğu için nefes süreniz de etkilenecek....

Samandıra konusuna gelince bütçeniz el verdiğince karabina takabileceginiz samandiralari tercih edin gerisini zaten şamandıraya asarsiniz.

Elbise marka konusu sizin bütçeniz ile alakalı bir bütçe aralığınız var ise ona göre bir marka tercihinde bulunalım sağlıcakla dalın.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account