Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış saatleri hakkkında

4 Mesajlar
4 Üyeler
5 Beğeniler
21 Görüntüleme
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@urlali)
Yeni Üye
Katılım : 3 hafta önce

Herkese selamlar,

Serbest dalış için kullanmak üzere işime yarayacak kaliteli ve işlevini düzgün ve efektif bir şekilde yerine getiren dalış saati arayışı içindeyim. Forumda araştırdım biraz ama konu başlıkları ve cevaplar genelde çok eski tarihli ve malum bu tarihlerden sonra da yeni çıkan modeller olmuş.

Araştırdığım kadarıyla çoğu dalış saati scubaya yönelik ve ben serbest dalış yapacağım için sadece temel bir kaç özelliğe ihtiyacım var o yüzden 25-35k civarına çok çıkmam gerektiğini düşünmüyorum. Uygun fiyatlı saatler arasından kullandığınız tecrübe ettiğiniz modeller var ise görüş ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Araştırmalarım sonucu gördüğüm kadarıyla 10k bandında sıfır cressi leonardo, donatello gibi modeller mevcut. Ya da ikinci el 12-13k civarına suunto marka saatler var. Sıfırı şu an 25k civarında olan suunto D5 model saatlerin 12-13k civarına ikinci elleri bulunabiliyor. İkinci el bu cihazları almak mantıklı mı? Ya da bu fiyata ikinci el almak yerine sıfır ürün mü almak gerekir?

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Alper
(@alper-aykan)
Katılım : 3 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 217

@urlali Selamlar.Eğer sadece serbest dalış yapıyorum,profesyonel anlamda bu sporla ilgileniyorum diyorsanız suunto,garmin gibi dalış bilgisayarlarını kullanın derim.Yok ben zıpkınla balık avı için düşünüyorum diyorsanız.Oceanic f10,salvimar,seac,omer mistral,cressi gibi markaları araştırıp size uygun olanını almak daha mantıklı olur.Dalın sağlıcakla.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1391
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Merhaba @urlali.

 @alper-aykan gerekli açıklamayı  yapmis gerçi bende ekleme yapayım.

Serbest dalis için üretilmiş en iyi saatler arasında aeris/ oceanic F10 serileri gelir.  F10 serilerini bulabilirseniz kaçırmayın derim. Forumda detaylı bilgi paylaşmıştım bu model saat için. En güzel özelliği de pilini kullanıcı değiştirebiliyor olması.  Pil süresi de ortalama 6 ay kadar gidiyor ( duracell piller hariç) saati buradan detaylı inceleye bilirsin.

https://www.spearfishingturkey.com/forum/dalis-saatleri/oceanics-f10-v3-pil-degisimi/

Yanıt
Mesajlar: 14
(@dervis)
Yeni Üye
Katılım : 10 ay önce

Sevgili dostum. Öncelikle sağlıklı dalışlar diliyorum. Ben salvimar one plus dalış bilgisayarı kullanıyorum. Benim için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Tek eksiği yazıları biraz küçük. Tabi bu benim açımdan. Ancak dediğin gibi 15 bin TL civarlarına çıkabiliyor san. Kesinlikle cressi donatello öneririm. Yazıları vs büyük. İkinci el şahsen tavsiye etmiyorum. Alacaksanız bütçenizde uygunsa cressi...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account