Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

dalış elbisesi internet alışverişi

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
4 Görüntüleme
Mesajlar: 5
Konuyu Başlatan
(@wade3)
Yeni Üye
Katılım : 2 hafta önce

merhabalar internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum, araştırırken rotadalıs.com diye bir site gördüm. ürün yelpazesi gayet geniş. daha önce buradan alış veriş yapan var mı? aldığınız ürünlerin arkasında duruyorlar mı?  diğer bir sorum da dalış elbisesi hakkında; şimdilik  kara kıyı avında 4-5 metrelerde kullanmak üzere jack bueno THERMOSKIN KARMA 3,00mm YAMAMOTO, jack bueno QUARTZ RETRO 3.00mm JAKO , labrax MAGMA 3mm JARSE/OPENCELL ve apnea legend baktım. fiyatları da birbirlerine yakın sayılır. Bunlardan herhangi birini kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Alper
(@alper-aykan)
Katılım : 3 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 221

@wade3 Selamlar.Evet gönül rahatlığıyla alış veriş yapacağınız camiamızda bilinen bir sitedir.imrozsub,mertsub,denizpusulası,jack bonep’nun kendi sitesi,poyrazsub,muratdeniz malzemeleri ve bir çok siteden temin edebilirsiniz.Öncelikli tercihiniz Yamamato neopren olsun,bütçem daha az derseniz Jako tercih edin derim.Ama bütçeniz sorun değilse imrozsub shecio,daiwabo elbiselerini değerlendirin lütfen.Dalın sağlıcakla.

Yanıt
(@wade3)
Katılım : 2 hafta önce

Yeni Üye
Mesajlar: 5

@alper-aykan çok teşekkür ederim, sizlere de iyi dalışlar dilerim.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account