Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

188 cm 75 kilo hangi beden elbise almam gerekiyor

9 Mesajlar
5 Üyeler
5 Reactions
1,306 Görüntüleme
Konuyu Başlatan
(@wargit)
Yeni Üye

Benim durumum da olan kimse yok mu L boy kısa kalıyor ve birazda boy kısa kalıyor m alsam boy çok kısa kalıyor xl çuval gibi misal  elbise L ölçüsü 182 boya kadar 8 cm fazla sıkıntı olurmu...

Yanıt
8 Adet Yanıt Var
3 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)

@wargit merhaba. Sizin gibi standart ölçülere uymayan kişilere "özel dikim" elbise öneririm. Diğer başka hiçbir yöntemi tavsiye etmiyorum. Serbest dalış ve su altı avcılığında elbise en önemli malzemelerden birisidir. Jakboeno, freesub, imrozsub gibi markalarla direkt iletişim kurmanız en güzeli olacaktır 👍

Yanıt
(@wargit)

Yeni Üye

@can

Teşekkür ederim öneriniz için

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)

@wargit rica ederim. İyi forumlar.

Yanıt
ONR6NKOC
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.

Bütçe araliginiz nedir.

İmrozsub fiyat farkı olmadan özel ölçü elbise dikimi yapıyor oradan bilgi alabilirsiniz.

Yanıt
Passiontripmaster
Forum Yönetimi
(@sonertas)
Zıpkıncı

Ekmek ye biraz 😁😁 işin esprisi bir yana bende de aynı sıkıntı var normalde 8 drop giyiyorum alt ve üst bileklerden 4 parmak kısa geliyor ben alıştım öyle kullanmaya özel elbise diktirmeye imkan yoksa eski elbiselerden ek yapabilirsin

Yanıt
1 Yanıt
(@wargit)

Yeni Üye

@sonertas

Oyle yapacağım herhalde 2 el alıp ek yaptirabilirim duruma göre saolsin

Yanıt
Passiontripmaster
Forum Yönetimi
(@sonertas)
Zıpkıncı

Bu arada her markanın kalıbı farklıdır Mesela imroz elbise L beden sana bol gelir jakboeno L beden iyi gelir ama oda kısa gelir alacağın elbisenin markası modelide önemli

Yanıt
ozansefer
(@ozansefer)
Yeni Üye

Merhaba L beden alın kesinlikle xl almayın bolluktan giyemezsiniz elbiseyi. L 182 de kalıyorsa başka modellere bakın mesela hydrada LT(tall) beden var large ın boyu uzun versiyonu. bende 183 boyunda 78 kg ım xl jack boeno yamamato aldım çok büyük geldi eski xl jak boeno elbisem biraz küçük geliyordu yeni modelin mediumuna denk geliyor sanırım o kadar fark vardı. Şimdi Cressi Sephia aldım L beden 188 boya uyar sephia bana iyi geldi payı var hatta boydan

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account