Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

0-2 Metrede avlanan bir Karakıyıcı için Maske tavsiyesi

5 Mesajlar
3 Üyeler
3 Beğeniler
106 Görüntüleme
osmanmrsn
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@osmanmrsn)
Yeni Üye
Katılım : 4 gün önce

Arkadaşlar Selamlar,
Yaklaşık 8 sene kadar agaşon tekniği ile avlandıktan sonra iş-güç-askerlik-evlilik-çocuk vs derken uzunca bir süre ara verdiğim zıpkın ile balık avına geri döndüm. Lakin artık bazı sebeplerden dolayı agaşonu bıraktım ve oksijenle temasımı neredeyse hiç kesmeden karakıyıda avlanmaktayım , biliyorum agaşonda balık daha fazla ama hayatımdan çok memnunum , amacım spor ve yüzmek ,balık dördüncü beşinci planda benim için şuan.

Size danışmak istediğim konu şu ki , Technisub Micromask aldım, bu maskeyi aldığım da henüz hangi teknik ile avlanacağıma amacıma karar vermemiştim. Tabiki bu maske agaşon için ve genellikle 4-5 metre ve üzerleri için, tabiki haliyle karakıyı avcılığına gereksiz ve amacının dışında kaldı. çünkü iç hacmi çok ufak , kirpiklerim bile sürekli cama değip çok rahatsız ediyor.
Tek parça vizör camı olan , iç hacmi geniş görüş mesafesi fazla bir maske tavsiyeniz varsa , lütfen bilmek isterim
çok teşekkürler.

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Alper
(@alper-aykan)
Katılım : 3 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 233

@osmanmrsn Selamlar.Aramıza hoş geldiniz.Öncelikle tek camlı olan dalış maskelerini unutun,her ne kadar görüş açısını genişlettiği düşünülsede tam tersi görüş açınızı genişletmez.Technisub Micromask Düşük hacimli ve çok başarılı bir maske olmasına rağmen rahatsızlık veriyorsa ki bendede var kullanamıyorum.Cressi nano,Omer ailien,Apnea apex ve Mares X-free marka maskeleri deneyerek uygun olanı rahatlıkla alıp kıllanabilirsiniz.Dalın sağlıcakla.

Yanıt
osmanmrsn
(@osmanmrsn)
Katılım : 4 gün önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@alper-aykan Alper Bey cok tesekkurler mesajinizi kaydettim arastiriyorum bunlari hemen.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1411
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 5 sene önce

Merhaba. Micro mask zaten iyi bir maske

Tek parça vizorlu maske işinize sığ suda da olsa yaramayacaktir. Ten rengi suda parlar buda balığı ürküteceginden. Avinizi etkileyecektir sağlıcakla dalın..

Yanıt
1 Yanıt
osmanmrsn
(@osmanmrsn)
Katılım : 4 gün önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@onr6nkoc Sevgili Admin'imiz. Çok teşekkür ediyorum

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account