Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz
Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.
Max. 1000tl bütçem var. Dalış saati arıyorum.
Facebook'ta salvimar one plus saat var direk al .güzel.kullanisli saat.
Elektronikde tanıdıkdan olmadıkdan sonra ikinci elden uzak durun derim. İkinci ele satılan salvimarların yerine sıfırını scubastoredan aldığınız taktirde 150-200 lira daha fazla ödersiniz ama siz uyandırırsınız.
Bende suunto d4i var pilini taksam versem hiç anlamazsın ama 2 gün sonra içindeki pili sıfırlıyor. Sonrada verdiğimde sağlamdı der geçerim. Elektronik riskli su almış ürün çalışır 3 gün sonra oksitten sende bozulur. Bu kamera içinde böyle ben uzak dur derim. Yurtdışından fiyatından dolayı sadece salvimar mantıklı diğer türlü burdan taksitle alıp bozulduğunda muhattap bulmak en güzeli
Seac partner ile salvimar one plus arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir?
Bende alalı 1 sene oldu hala calisiyor.
Pahalı abileri gibi dalış derinliği sıcaklık dalış süresi nefeslenme süresi veriyor hatta ayarlarsanız fazla derine indiginizde sizi sesli uyarıyor.
Yani daha ne olsun dedirtiyor.bu fiyat bandında gayet yeterli.kaybetmedigim yada kirmadigim sürece değiştirmem herhalde.
Ancak saat kaç diye bir bakayım dediğinizde dalış modundan elle çıkmak .sonra tekrar dalış moduna geçmek gerekiyor bu çok kullanışsız.
Salvimar one plus dalış modunda iken saati gösterebiliyor. Saati öğrenmek için dalış modundan çıkmanıza gerek kalmıyor.
Salvimar one plus almaya karar verdim. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.